Over mij

Mijn naam is Aukje Steen en ik woon samen met mijn man en twee kinderen in de fijne plaats Rottevalle, een dorpje vlakbij Drachten. We wonen daar op een boerderij, wat niet meer in bedrijf is, maar aan dieren geen gebrek…

Als kind ben ik opgegroeid op de boerderij, middenin de natuur en tussen de dieren. Mijn pony was toen mijn grootste liefde en we zijn vaak samen door de weilanden en bossen gezworven.

Op 18- jarige leeftijd ben ik gestart met mijn opleiding tot A- verpleegkundige en vier jaar later heb ik mijn diploma behaald.

In die tijd heb ik ook mijn man ontmoet, hebben we samen een bedrijf overgenomen en twee kinderen gekregen. Het was een drukke tijd. Na de verkoop van diverse bedrijfsonderdelen, ontstond er weer wat meer vrije tijd voor mij. Dit maakte dat ik gestart ben met de Kruidenvakopleiding van Ingrid Kropf, mede door mijn liefde voor de natuur, mens en dier. Deze Kruidenvakopleiding heeft mij heel veel gebracht aan mooie inzichten en voelt als een warme jas.

Inmiddels ben ik afgestudeerd als fytotherapeut (kruidengeneeskunde/kruidenvakvrouw) voor zowel mens als dier.